Hyra förråd eller lager?

Vi har förråd och lager lokaler i Sundsvall, Härnösand och Östersund. En intresseanmälan lägger du enkelt in via vårt formulär. https://hyrplats.se/forrad-lager/ Om ni inte får svar inom ett dygn kolla i er skräppost eller kontakta oss igen!

Vi gör en rutinmässig kreditkontroll i samband med nya kunders slutgiltiga bokningar.

Har ni frågor som ni inte hittar i https://hyrplats.se/om-oss/ så kan ni maila oss på info@hyrplats.se

Vill ni veta mer om våra orter och lokaler https://hyrplats.se/vara-orter/

På förekommen anledning vill vi förtydliga att vi för att ge er som kunder snabb service försöker ge tillgång till våra lokaler så snabbt som ni som kund önskar.

Det innebär att vi skickar ett preliminärt hyreskontrakt i samband med ert tillträdet och sen formaliserar vi kontraktet via en elektronisk signaturtjänst. Om ni som kund har något att invända mot det preliminära kontraktet och att ert avtal startar i samband med omedelbart tillträdet eller enligt inskrivet datum i avtalet så måste ni meddela oss omgående då vi har bokat ett förråd åt er och er betalningsskyldighet startar i samband med ert tillträde. Har ni frågor om detta får ni givetvis gärna ställa dem i förhand till info@hyrplats.se Bättre att vi klargör detta innan ert tillträde för båda parter.